• Kinesisk middag

  • 1
Funderar du på att följa med oss till Kina? Upplev en kinesisk festmåltid med 15 rätter, alla utanför menyn och garanterat genuina. Du får möjlighet att börja nosa på vad kinesisk matkultur faktiskt är och känna in dess starka kulturella förankring i en atmosfär som lika gärna kunnat vara i Shanghai eller Peking. Förutom att förlusta oss i en spektakulär måltid kommer vi även berätta om vår unika matresa till Yunnan i Kina. Ni kommer att ha möjlighet att ställa frågor till Ludvig som leder resan och guidar er genom denna kväll av kinesisk kulinariskt fyrverkeri.
 
Restaurangen som agerar värd heter R.Asia och för den oinvigde kan den tyckas lik vilken kinesisk restaurang som helst, men skenet bedrar för hit kommer såväl kinesiskt affärsfolk, diplomater och ambassadfolk och äter i traditionellt kinesiska chamber separé, precis som vi kommer att göra. Restaurangen är dessutom den första i Sverige som tagit in flertalet traditionella kinesiska destillat, ett måste för den som önskar förkovra sig i Kinas uråldriga mat och dryckeskultur. Restaurangen ligger lätt tillgängligt precis vid uppgången till tunnelbanestationen i Solna Centrum i Stockholm.  
 
Kostnaden för middagen är 945kr/p. Om du väljer att följa med på resan till kina så återbetalas denna kostnad. Antalet platser är mycket begränsat, boka din plats nedan!